Nutrigo Lab Regeneration

Nutrigo Lab Regeneration

Smaak: Aardbei
Aardbei
Prijs:
€89.00
  • Ondersteunt regeneratie na training
  • Het vult verloren energie aan
  • Het vermindert spierpijn
  • Het helpt bij de voorbereiding op verdere uitdagingen

Functionele voordelen

advantages advantages advantages advantages advantages
Nutrigo Lab Regeneratie is een effectieve manier om te regenereren na de training:
  • vermindert vermoeidheid
  • ondersteunt spierregeneratie
  • verhoogt de synthese van spiereiwitten
  • biedt onmiddellijke aanvulling van aminozuren
image

Hoe werkt nutrigo lab regeneration?

Nutrigo Lab Regeneration is een voedingssupplement gemaakt voor de zwaarste beoefenaars van alle kracht- en uithoudingsdisciplines. In elke portie vind je maar liefst 90% van de actieve ingrediënten die in je spieren doordringen en ze bieden optimale regeneratie en ondersteuning na de training.

WPH Optipep®-eiwit zorgt voor een hoog niveau van biologische beschikbaarheid en een korte absorptietijd, waarbij de spijsverteringsprocessen worden omzeild. Het versnelt effectief het regeneratieproces als gevolg van intensieve resynthese van eiwitten en verhoogt de snelheid waarmee spiermassa wordt opgebouwd.

PeptoPro® caseïne hydrolysaat zorgt voor onmiddellijke opname zonder vertering vanwege de di- en tri-structuur van peptiden die zorgen voor snellere regeneratie, verhoogde spiersynthese voor en na de training en een verhoogd uithoudingsvermogen.

peptopro

Vertakte BCAA-aminozuren, citrulline-malaat en AAKG 2:1 verminderen effectief vermoeidheid en versnellen post-workoutregeneratie. Dit alles maakt Nutrigo Lab Regeneration het enige supplement dat je nodig hebt om weer kracht te krijgen en je voor te bereiden op de volgende trainingen! Vertrouw op het merk waar professionals op vertrouwen!Wie moet nutrigo lab regeneration gebruiken?

Nutrigo Lab Regeneration is ontwikkeld voor mensen die na de training spierondersteuning zoeken. Het biedt hoogwaardige eiwitten, caseïnen en aminozuren, die de regeneratie na de training effectief versnellen, spierpijn verminderen en hun constructie ondersteunen.


Door Nutrigo Lab Regeneration te kiezen, krijgt u een garantie voor de hoogst mogelijke opneembaarheid dankzij het gebruik van eiwitten Optipep® en caseïnehydrolysaat PeptoPro®. Dit zorgt voor een bijna onmiddellijke absorptie van het supplement, waardoor het anabolische venster maximaal 30 minuten na de training wordt gemaximaliseerd. Dit garandeert de hoogste effectiviteit van gebruik.

image

Hoe wordt nutrigo lab regeneration gebruikt?

Het gebruik van Nutrigo Lab Regeneration is uiterst eenvoudig. Los gewoon een portie van het product op - 20 g (2 maatlepels - in een set) in 200 ml water. Gebruik 1 portie per dag direct na de training.

Actieve ingrediënten Inhoud in een portie
Weiproteïnehydrolysaat - Optipep® 5000,00 mg
Caseïnehydrolysaat - PeptoPro® 5000,00 mg
L-leucine 2000,00 mg
L-glutamine 2000,00 mg
L-valine 1000,00 mg
L-isoleucine 1000,00 mg
Citrulline Malaat 2:1 1000,00 mg
L-arginine alfa-ketoglutaraat (AAKG 2:1) 1000,00 mg
Zwarte pepervruchtenextract [95% piperine] 5,00 mg
Vitamine B6 1,40 mg
(100% RWS*)


Verpakking: 600 g / 30 porties

Ingrediënten: Optipep® wei-eiwit hydrolysaat (uit melk); caseïne hydrolysaat - PeptoPro® (uit melk); L-leucine; L-glutamine; L-valine; L-isoleucine; 2-cell-1, appleancytruline; L-arginine alfa-ketoglutaraat (AAKG 2: 1); zuurteregelaar - citroenzuur; aardbeiaroma; verdikkingsmiddel - xanthaangom; verdikkingsmiddel - guargom; maltodextrine; zoetstof - sucralose; kleurstof - cochenille rood; zoetstof - steviolglycosiden; zwarte peper extract (Pipernigrum) [95% piperine].
Optipep® is een geregistreerd handelsmerk van Carbery Food Ingredients Limited.
PeptoPro® is een geregistreerd handelsmerk van DSM Nutritional Products AG.


Zie ook