Nutrigo Lab Strength

Nutrigo Lab Strength

Smaak: Energydrank
Energydrank
Prijs:
€59.00
 • Het verbetert de inspanningscapaciteit tijdens het sporten
 • Vergroot de spierpomp
 • Het vermindert vermoeidheid tijdens stress
 • Geen "cafeïnecrash" -effect

Functionele voordelen

advantages advantages advantages advantages advantages
Nutrigo Lab Strength maakt het beest in je los:
 • het zal spieren voorbereiden op extreme training
 • het zal de motivatie verbeteren en vermoeidheid verminderen
 • het zal de capaciteit van het lichaam en de psyche vergroten
 • het zal stress vóór wedstrijden verminderen
image

Hoe werkt nutrigo lab strength?

Nutrigo Lab Strength is het enige dergelijke effectieve supplement dat de duurzaamheid zelfs tijdens de meeste inspanning verbetert. Door elke vezel in je lichaam te stimuleren, zal de formule je voorbereiden voor de grootste uitdagingen. Dankzij de combinatie van maar liefst 18 actieve ingrediënten, hebben we een supplement gecreëerd dat garandeert dat u de top van uw eigen mogelijkheden bereikt.

Het supplement bevat een complex Sterke VASCULAR-booster gericht op het vergroten van de spierpomp, gereedheid voor training en algemeen uithoudingsvermogen. Bewaken van de ijzermotivatie voor trainingsstands NEURO Stimulant & Adaptogenic Blend, een complex van componenten die verantwoordelijk zijn voor het verhogen van de energie, het verminderen van vermoeidheid, het bestrijden van stress en het versterken van het aanpassingsvermogen van het lichaam.

De werking van het supplement wordt aangevuld door een combinatie van twee vormen van creatine CREATINE Cellular Energy Complex waardoor je meer herhalingen doet, kracht en uithoudingsvermogen vergroten en de volgende reeks oefeningen nog eenvoudiger wordt. Bovendien bevat Nutrigo Lab Strength ook een complex van ingrediënten die de opname van actieve ingrediënten van het supplement ondersteunen - het garandeert u de hoogste effectiviteit van gebruik.

enxtra


Wie moet de nutrigo lab strength gebruiken?

Nutrigo Lab Strength is een voedingssupplement vóór de training, ontwikkeld voor gebruik door professionele sporters. Het zal de perfecte toepassing vinden, waar je ook een dosis energie van natuurlijke en veilige ingrediënten voor de gezondheid nodig hebt.


Nutrigo Lab Strength is de perfecte ondersteuning voor:

 • bodybuilders
 • vechtsportspelers
 • hardlopers en triatleten
image

Hoe wordt nutrigo lab strength gebruikt?

Het gebruik van het supplement is uiterst eenvoudig, los slechts één portie van het product - 15 g (2 maatscheppen, in een set) op in 200 ml water. Gebruik dagelijks 1 portie gedurende 15 minuten voor de training. Niet innemen met andere producten die cafeïne bevatten. Niet innemen voor het slapengaan.

Nutrigo Lab Strength
Aanbevolen portie: 15 g
Aantal porties per verpakking: 30
Actieve ingrediënten Hoeveelheid in
een portie
Citrulline Malaat 2:1 3000,00 mg
L-arginine alfa-ketoglutaraat (AAKG 2:1) 2000,00 mg
Beta-alanine 1000,00 mg
Creatinemalaat 3000,00 mg
Creatinehydrochloride 1000,00 mg
Taurine 750,00 mg
N-acetyl-L-tyrosine 750,00 mg
Extract van de wortelstokken van alpinia galgant - enXtra ™ 300,00 mg
Bietenwortelextract - RedNite ™ [1,5 - 2,75% nitraat] 250,00 mg
Watervrije cafeïne 200,00 mg
Bergrooswortelextract [3% rosawin] 100,00 mg
Bitter sinaasappelfruitextract [6% synephrine] 100,00 mg
Cacaoboonzaadextract [24% theobromine] 100,00 mg
Niacine 16,00 mg
(100% RWS*)
Vitamine B6 1,40 mg
(100% RWS*)
Pantotheenzuur 6,00 mg
(100% RWS*)
Extract uit jaarpaprikavruchten [10% capsaïcine] 10,00 mg
Zwarte pepervruchtenextract – Bioperine® [95% piperine] 5,00 mg
* RWS – referentiewaarde van het gebruik

Verpakking: 450 g / 30 porties

Ingrediënten: 2: 1 appelchitraculin; creatine malaat 2: 1; L-arginine alfa-ketoglutaraat (AAKG 2: 1); Beta-alanine; creatine hydrochloride; maltodextrine; geuren; taurine; N-acetyl-L-tyrosine; extract van de wortelstokken van alpinia galgant - enXtra ™ (Alpinia galanga); bietenwortelextract - RedNite ™ (Beta vulgaris) [1,5-2,75% nitraat]; watervrije cafeïne; antiklontermiddel - siliciumdioxide; verdikkingsmiddel - xanthaangom; verdikkingsmiddel - guargom; rhodiolarosea wortel extract [3% rosawin]; bittere sinaasappelfruit extract (Citrusaurantium) [6% synefrine]; cacaoboonzaadextract (Theobromacacao) [24% theobromine]; zoetstof - sucralose; zoetstof - steviolglycosiden; nicotinamide (niacine); jaarlijks peper extract (Capsicum frutescens) [10% capsaïcine]; Calcium D-pantothenaat (pantotheenzuur); zwarte peper extract - Bioperine® (Pipernigrum) [95% piperine]; kleurstof - azorubine **; pyridoxine hydrochloride (vitamine B6).
** Het kan een nadelig effect hebben op de activiteit en concentratie bij kinderen.
BioPerine® is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corporation / Sabinsa Europe GmbH. enXtra ™ en RedNite ™ is een geregistreerd handelsmerk van EnovateBiolifePvt. Ltd.


Zie ook